Conditii generale de returnare

Produsele achizitionate direct de pe site-ul www.fixarebeton.ro se pot returna conform art. 4, lit.b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, in cazul in care produsele nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii. Potrivit conditiilor interne, firma Alsafix SRL ofera in acest sens un termen de 14 zile lucratoare. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Din motive administrative, clientul este rugat sa nu returneze produsele cu ramburs. Contravaloarea produselor comandate si returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile calendaristice prin transfer bancar in contul IBAN specificat in formularul de retur. 

Procedura de returnare

In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa urmati urmatorii pasi:

1. Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de e-mail marketing@alsafix, cu subiectul - Cerere retur produse comanda nr. ____/_____ (trebuie specificat nr. comenzii si data acesteia) Cererea de retur o gasiti accesand CERERE RETUR. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
Produsele se vor returna in maxim 14 zile (calendaristice) de la primirea confirmarii de returnare. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

2. Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului. 

3. Dupa ce ati efectuat acesti pasi va rugam sa expediati produsul, printr-un curier rapid agreat (GLS, Cargus, Posta Romana). Va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume / Firma
Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
Destinatar: Alsafix SRL
Adresa: Str. Timis-Triaj, Nr. 6, Brasov, Brasov

Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere. Produsul poate fi de asemenea depus personal la sediul firmei Alsafix din Str. Timis-Triaj, Nr. 6, Brasov, Brasov.

4. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediati coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali daca este cazul.

Important

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Desi legea nu prevede acest lucru, vom accepta si returul produselor achizitionate de catre persoanele juridice, in aceleasi conditii ca si in cazul persoanelor fizice.
Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta telefonic la 0368.007.055 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa marketing@alsafix.ro.

Va multumim!