Cum cumpar?

Cum cumpar pe www.fixarebeton.ro?

Dupa identificarea produsului care va intereseaza, respectiv alegerea cantitatii dorite, urmatorul pas este adaugarea lui in cosul de cumparaturi. In cosul de cumparaturi gasiti detaliate preturile cu si fara TVA, aferente produselor existente. Sunt doua modalitati de finalizare a comenzii:

- ca vizitator inregistrat
- ca vizitator neinregistrat

Daca aveti deja un cont creat, autentificarea se face completand campurile Adresa de e-mail si Parola. Avantajul crearii unui cont va permite sa economisiti timp atunci cand doriti sa plasati o noua comanda. Informatiile cu privire la facturare si livrare sunt retinute si nu necesita completarea lor de fiecare data. In plus, veti putea vedea si urmari comenzile mult mai usor.

Crearea contului este posibila accesand sectiunea Contul meu  din meniul din dreapta sus. Veti fi directionati catre un formular de inregistrate online. Campurile marcate cu asterisc sunt obligatorii.

Dupa completarea datelor si previzualizarea comenzii, cumpararea efectiva a produselor se face accesand butonul Comandati.

Conditii livrare gratuita

Serviciul de livrare gratuita se aplica pentru comenzi ce depasesc suma de 500 lei, in urmatoarele conditii:
- pentru comenzile cu plata la livrare
- pentru comenzile facute de pe acest site 

In cazul in care comanda Dvs. nu depaseste valoarea de 500 lei + TVA, taxa transportului va fi calculata in functie de greutatea coletului si ambalare, tinand cont de exigentele firmei de curierat cu care colaboram.

Va multumim ca ati ales www.fixarebeton.ro!